StoryEditorOCM
Borilački sportoviNagradili je i mi

Novi uspjeh mlade kaštelanske judašice: Katarina Krišto osvojila peto mjesto na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Ekvadoru

Piše Ivan Renić
16. kolovoza 2022. - 20:19
Kastel Sucurac, 250222. Novinar Slobodne Dalmacije Ivan Renic urucio je nagradu Sportska nada godine 2021 judasici Katarini Kristo. Na fotografiji: judasica Katarina Kristo.Vladimir Dugandzic/Cropix

Novi uspjeh ostvarila je kaštelanska judašica Katarina Krišto. Na Europskom juniorskom prvenstvu u ekvadorskom Guayaquilu osvojila je peto mjesto. Veliko je to postignuće za 20-godišnju članicu Judo kluba Dalmacijacement. Zauzeti peto mjesto na prvenstvu svijeta na kojemu sudjeluje 373 natjecatelja iz 63 zemlje nije mala stvar.

Simpatičnu Katarinu je, podsjetimo, nagradio i naš medij. Dobitnica je nagrade Sportsko ime Dalmacije za najveću nadu u ženskoj konkurenciji. Pod vodstvom trenera Josipa Barića nastavlja svoj uspon u svijetu juda.

U prvoj borbi je s dva wazarija pobijedila Turkinju Afyonlu Habibe. U drugoj je iponom slavila protiv Izraelke Adeline Novitzki, a u četvrtfinalu također iponom protiv Francuskinje Melkije Auchercorne.

Serija pobjeda mlade Kaštelanke tu je,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 11:53