StoryEditorOCM
Borilački sportoviVeliki interes

Jabuka ne pada daleko od stabla; kći Marka Žaje bez milosti nokautirala djevojku, imamo video, pogledajte

Piše Marko Didić
12. rujna 2024. - 21:14

Kako je reportaža o petnaestogodišnjoj Splićanki Emi Anđeli Žaja, članici Pit Bulla, i njezinom 17-godišnjem klupskom kolegi Mateu Ravliću na našem portalu izazvala veliki  interes, tako je bilo mnogo onih koji su željeli vidjeti video prilog njihovih finalnih borbi na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

Ovdje prikazujemo finalnu borbu Eme Žaje (sa plavom kacigom) s Bugarkom Katrin Parvanovom koju je nokautirala sredinom druge runde.

Radi se o kategoriji do 44 kilograma u full contactu. Bugarka  je starija od nje godinu dana, a prije dvije godine je bila prvakinja svijeta. Ema je proglašena i najboljom borkinjom cijelog Svjetskog prvenstva za djecu, kadete i juniore u Budimpešti.

image

Ema Anžela Žaja i Mateo Ravlić

Jakov Prkić/Cropix

Mateo Ravlić je sada u Bangkoku gdje nastupa na juniorskom Svjetskom juniorskom prvenstvu u Muay Thaiju, ili ako hoćete - tajlandskom boksu. Evo njegove finalne borbe na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti gdje je pobijedio Azerbajdžanca Huseyna Shabandajeva.

Mateo je na snimci s crvenom kacigom na glavi i u bijelom šorcu, a brzina i snaga njegovih niskih udaraca je impresivna te je tako osvojio i zlato u low kicku u kategoriji za juniore do 88 kilograma u Budimpešti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 22:32