StoryEditorOCM
Borilački sportovivelika priredba

Francis Ngannou poslao zastrašujuću poruku bivšem svjetskom prvaku: ‘Ja ću biti taj koji će ti oduzeti dušu‘

Piše Sport SD
7. veljače 2024. - 07:42

Za mjesec dana Rijad će ponovno ugostiti jednu veliku boksačku priredbu, ovoga puta s Anthonyjem Joshuom i Francisom Ngannouom u glavnim ulogama. Bit će ovo Ngannouov drugi boksački meč, nakon što je u svom debiju izgledao odlično protiv WBC-ovog prvaka Tysona Furyja - piše Fightsite.hr.

Nije tajna da mnogi predviđaju kako će Joshua biti lakši protivnik za Francisa nego Fury, odnosno, kao najveći faktor vide Francisovu nokaut snagu. Francis to također vidi kao svoj najveći adut, a jučer je Joshui poručio da će on biti taj koji će mu ‘‘oduzeti dušu‘‘:

image
AFP

‘‘Ništa nije nemoguće, zar ne? Mi ne znamo kakva je snaga Anthonyja Joshue, ali ja ne vjerujem da on posjeduje takvu vrstu snage. To ćemo tek saznati. Sve ćemo saznati tada, a mislim da će se dogoditi suprotno (da će on nokautirati Joshuu, op. a.). Ja ću biti taj koji će mu oduzeti dušu‘‘, rekao je Francis u nedavnom intervjuu za ‘‘High Performance‘‘.

‘‘Furyja sam pobijedio. Pogledajte me sad, pogledajte moj život, pogledajte gdje sam bio kada ste mislili da ću izgubiti. Mislite da zbog toga što su neki suci donijeli glupu odluku, da će to promijeniti nešto u mom životu? To je bio moj san otkad sam bio dijete, te sam večeri sjedio na krovu svijeta‘‘, dodao je.

image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:44