StoryEditor
SplitKORONA U SOLINU

U školi Kralja Zvonimira u Ninčevićima šestero pozitivnih - ravnateljica, tri čistačice, učiteljica i jedno dijete čiji je razred u samoizolaciji

Piše Ana Franić
5. studenog 2020. - 12:16
Duje Klarić/Cropix

U Osnovnoj školi Kralja Zvonimira u Ninčevićima zabilježeno je do sada šest slučajeva zaraze koronavirusom. Informacija je to koju nam je potvrdila i ravnateljica Vedrana Propadalo, koja je i sama pozitivna.

- Da, istina je pozitivna sam. Uz mene su pozitivne još i tri čistačice i jedna učiteljica, ali srećom to se sve izdogađalo preko praznika tako da nije bilo kontakta s učenicima i ostalim djelatnicima - kazala nam je ravnateljica Propadalo.

Dodaje kako nastava u školi funkcionira bez problema te se odvija u učionicama.

- U jednom razredu imamo pozitivno jedno dijete, tako da je samo taj razred u samoizolaciji i ima nastavu online prema modelu C, a ostali razredi su u školi - rekla nam je ravnateljica Propadalo. 

OŠ Kralja Zvonimira najnovija je osmoljetka na području Solina koja je otvorena prije dvije godine. Projekt izgradnje bio je vrijedan 45 milijuna kuna, a financirali su je Splitsko-dalmatinska županija i Grad Solin. 

Osim školske zgrade, izgrađena je i dvodijelna školska dvorana, teretana, vanjsko igralište i veliko parkiralište.

Usprkos činjenici da su radovi kasnili, najmlađi su ipak dočekali svoju novoopremljenu školu. 

image
Ravnateljica Vedrana Propadalo
Vladimir Dugandžić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. studeni 2020 19:12