StoryEditorOCM
SplitNE PROPUSTITE

Na otvaranju preuređene Građe objavljena vijest koju smo svi čekali, popusti i asortiman oduševili i one najzahtjevnije

Piše Anamaria Mikulić/sponzorirani sadržaj
22. svibnja 2024. - 16:02

– Muči vas renovacija stana? Em traje puno dana, em košta mnogo novca, u rangu jednog manjeg dvorca. Gdje god se renovacija i gradnja rađa, uredno izbije i obiteljska svađa. Od danas će renovacija biti slađa, vrata nam otvara nova Građa. Novouređen prostor i najveći asortiman proizvoda, nov sustav blagajni, besplatan roštilj, pivo i voda. A sve će koštati manje novca, na popustu je sve od bijele tehnike do stolca. Gdje god se renovacija i gradnja rađa, više ne postoji svađa jer tu je novouređena Solin Građa – zaključio je Matej Sunara na otvaranju preuređenog prodajnog centra Građa u Solinu.

Svečano otvaranje održano je u srijedu, 22. svibnja, s početkom u devet sati, a već od ranih jutarnjih sati ispred ulaza u centar formirao se dugi red. Veliki broj kupaca s nestrpljenjem je iščekivao ovaj događaj, što jasno pokazuje koliko su kupci vjerni trgovini i koliko cijene njezin bogat asortiman.

image
Sasa Buric/Cropix

Za dobro raspoloženje pobrinuo se poznati splitski novinar Matej Sunara, koji je vodio program otvaranja preuređenog i moderniziranog prostora. Prodajni centar, radnike i sve okupljene blagoslovio je katolički svećenik don Mirko Šakić, a vrpcu su vrtnim škarama prerezali članovi Uprave Josip i Petra Mijić

image

Voditelj programa Matej Sunara
 

Sasa Buric/Cropix

Novo iskustvo kupovine

Prilikom otvaranja objavljena je vijest koju su svi kupci priželjkivali i iščekivali – uvođenje novog sustava blagajni. Nova tehnologija značajno će poboljšati iskustvo kupovine i dodatno pojednostavniti proces plaćanja.

Od sada će se svi proizvodi moći platiti na glavnim blagajnama pri izlazu iz centra, što će kupovinu učiniti bržom i jednostavnijom. Kupci se više neće morati vraćati na odjel po proizvode nakon plaćanja računa, što će uvelike olakšati njihovu kupovinu i smanjiti čekanje unutar prodavaonice.

Inovativni sustav omogućit će kupcima da sve kupljene proizvode plate na jednome mjestu, bez nepotrebnih koraka i čekanja. Uvođenjem ove promjene Građa je još jednom pokazala kako je kontinuirano unaprjeđenje usluga i osluškivanje potreba kupaca dio njihove strategije poslovanja. 

image

Kupce očekuju popusti do konca subote 
 

Sasa Buric/Cropix

Reakcije okupljenih kupaca bile su izuzetno pozitivne, nisu skrivali zadovoljstvo zbog uvođenja novog sustava, naglašavajući kako će im to uvelike olakšati kupovinu. 

Uzbudljiv program i popusti 

Sve okupljene Građa je počastila cjelodnevnim programom uz glazbeni nastup i raznovrsnu ponudu hrane i pića. Dobra je vijest da se uzbudljiv program nastavlja se u četvrtak, petak i subotu, s glazbom uživo DJ-a svaki dan od 9 do 20 sati, dok će prodajni centar sva tri dana biti otvoren za kupce od 7 sati ujutro.

Posjetitelje su privukle brojne akcije i popusti, a bogat izbor prodajnog asortimana zadovoljio je i one najzahtjevnije. Kupci su uživali u izvanrednim popustima od 20%+20% na sve proizvode i velikom popustu od 20%+10% na građevinski materijal. Posjetitelji su imali priliku u nekoliko koraka osvojiti i digitalni vaučer za 10% popusta na Građin webshop tijekom lipnja na sav asortiman osim građevinskog materijala.

Još stignete 

U povodu svečanog otvaranja, Građa će darivati svoje kupce popustima čak četiri dana. Ako ste propustili popuste u povodu otvaranja u srijedu, do konca subote imate priliku uživati u sljedećim pogodnostima:

Četvrtak i petak, 23. i 24. svibnja: 20%+15% popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20%+10% popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799,00 €.

Subota, 25. svibnja: 20%+10% popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20%+10% popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799,00 €.

*Napominjemo da se popusti odnose isključivo na Građa - prodajni centar u Solinu.

Čim su se vrata otvorila, kupci su se brzo uputili prema policama. Bilo je očito da su mnogi već unaprijed isplanirali što žele kupiti na popustu u povodu otvaranja. Kako su se kolica polako punila, širili su se osmijesi na licima kupaca odajući zadovoljstvo zbog uspješne kupovine. Kažu nam kako je ova prilika stigla baš u pravo vrijeme i da će nevjerojatne popuste iskoristiti za obnovu doma, vrta i nabavku drugih potrebnih proizvoda.

Novi imidž i nova vizija

Građa je još jednom pokazala da je predvodnik novih trendova u građevini i da kontinuirano radi na poboljšanju svojih usluga, čime učvršćuje svoju poziciju na tržištu. Preuređeni prodajni centar početak je nove vizije i modernizacije poslovanja.

image
Sasa Buric/Cropix

S novim sustavom blagajni i prikazivanjem proizvoda, proširenim asortimanom te planiranim širenjem prodajne mreže, Građa je odlučna da učini sve po pitanju boljeg i ugodnijeg iskustva kupovine za sve svoje kupce. Ova preobrazba sa sobom nosi brojne inovacije i poboljšanja koja će zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 22:36