StoryEditor
SplitMEŠTROVIĆEVO ŠETALIŠTE

Na Marjanu je pronađen teško ozlijeđeni muškarac za kojim se tragalo od nedjelje, ali policija kaže da nema elemenata kaznenog djela

Piše A.F.
2. studenog 2021. - 11:38

Splitska policija iznijela je detalja vezano uz jučerašnji pronalazak ozlijeđenog muškarca na južnoj strani Marjana u blizini Meštrovićevog šetališta.

- Dana 01. studenog 2021.godine oko 6.30 sati u Splitu u ulici Meštrovićevo šetalište po policijskim službenicima zatečen je 51-muškarac obzirom da je isti na sebi imao više ozljeda, prevezen je na pružanje liječničke pomoći u KBC Split, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozlijede te je zadržan na bolničkom liječenju. Na mjestu događaja izvršen očevid. Prema za sada prikupljenim činjenicama nema tragova koji upućuju na kazneno djelo - obavijestili su iz PU splitsko-dalmatinske. 

Podsjetimo, jučer ujutro policija je dobila dojavu od strane djelatnika Hitne medicinske pomoć da je zatražen njihov dolazak na južnu stranu Marjana u blizini Meštrovićevog šetališta gdje je pronađen ozlijeđen muškarac.

Policijski skužbenici jučer su utvrdili da se radi o muškarcu čiji je nestanak prijavljen u nedjelju navečer i za kojim su poduzimane mjere traganja.

item - id = 1139664
related id = 0 -> 1159629
related id = 1 -> 1159321
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. siječanj 2022 11:14