StoryEditorOCM
ZagoraAdvent u Sinju

Sinjani ulaze u Novu godinu s vatrometom, Općom opasnosti i Buđenjem

Piše PR
30. prosinca 2023. - 12:44

Najluđu noć u godini Sinjani će provesti na otvorenom na Trgu dr. Frane Tuđmana uz zvuke energičnih Slavonaca "Opće opasnosti" i grupe "Buđenje" te najatraktivnijeg vatrometa, do sada, u Sinju. 

Doček u Sinju počinje već u 10 sati kada je organizira dječji doček Nove godine, koji će se također održati na Trgu dr. Franje Tuđmana od 10:30 do 12:30 sati. 

I ove godine za najmlađe udruga Ferali pripremila je kako kažu ‘veseo i šaren’ program u kojem će se pojaviti brojni likovi iz bajki, Sinjske mažoretkinje i članovi brojnih udruga s područja Sinja. 

Atmosferu će na početku večeri ugrijati Darko Bakić i njegov bend „Buđenje“ sa svojim uspješnicama  „Sad bi riči bira“, "Nisi loša", "Da ljubav ova ne prestane", "Oprostija bi sve“ i mnoge druge. "Opća opasnost" i Žiža pripremili su iznimno bogat program s hitovima poput  „Njene sjene“  „Srce zna“ i  „Mjesečar“, a neizostavna balada „Jednom kad noć“ otopit će i najhladnija srca u Silvestarskoj noći u Sinju 

Na adventskim kućicama posluživat će se tradicionalna sinjska jela, kuhano vino, uštipci, fritule i druge delicije po izboru sinjskih ugostitelja.

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj poziva sve na najbolju feštu u gradu pod Kamičkom i svima koji dođu u Sinj obećava vrhunski provod „začinjen“ vatrometom za pamćenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 05:41