StoryEditorOCM
Splitizvrsna prilika

Stanovnici splitskog naselja bez kanalizacije sutra se opet zovu na okupljanje: ‘Puljak nam je oduzeo zbor građana...‘

Piše Split SD
20. svibnja 2024. - 21:23

Vlado Tandara, predsjednik Mjesnog odbora Stobreč poziva svoje sumještane na zbor građana koji će se na temu "Spajanje na javnu kanalizacijsku mrežu",  održati u utorak, 21. svibnja 2024. godine u 18 sati u prostorijama Osnovne škole Stobreč.

- Na Zboru će biti prisutni predstavnici tvrtke "Vodovod i kanalizacija" (ViK), koji su zaduženi za povezivanje sustava odvodnje južnog sliva Grada Splita s Uređajem za pročišćavanje otpadnih voda Stupe te dogradnju podmorskog ispusta Stobreč, u sklopu projekta „Poboljšanje vodno komunalne infrastrukture aglomeracije Split - Solin“.

image
Paun Paunović/Cropix

Ovo je izvrsna prilika da saznate sve potrebne informacije i postupke potrebne za spajanje na kanalizacijsku mrežu. Veselimo se vašem dolasku i aktivnom sudjelovanju - stoji u objavi.

Tandara navodi kako je zbor građana potreban bez obzira što je Stobrečanima već bila organizirana prezentacija projekata, ne samo izgradnje kanalizacije, već i izgradnje sportsko-rekreativnog centra Stobreč, ulaganja u glavno i pomoćno igralište "NK Primorac" te projekt izgradnje dvorane, nadogradnje i energetske obnove škole.

- Puljak je sa svojom prezentacijom projekata oduzeo nama Zbor građana. Zbog lošeg infoa prema građanima morao sam organizirati Zbor na tu temu. Ljudima je važnije riješiti svoje komunalne probleme nego slušati Puljkove buduće projekte - podvukao je Tandara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 03:47