StoryEditorOCM
Split‘taste croatia‘

Splitski studenti odradili najukusniji zadatak: ekipa s Hotelijerstva i gastronomije spremala jela, a kolege im sa studija Mediteranske poljoprivrede birali vina

Piše D.B.
30. travnja 2021. - 15:34

Kulinarska radionica "Taste Croatia – Okusi Hrvatsku“ održala se danas u restoranu "Adriatic", a u okviru nje su studenti Hotelijerstva i gastronomije pripremali pobjednička jela manifestacije "Cooking experience“ organizirane u sklopu SEA-EU alijanse. Istovremeno, studenti Mediteranske poljoprivrede su predlagali vina koja se najbolje sljubljuju uz svako jelo.

Studente je na početku pripreme jela pozdravio prof. dr. Dragan Ljutić, rektor Sveučilišta u Splitu, kazavši kako se s obzirom na situaciju s pandemijom COVID-19 natjecanja na sveučilištima SEA-EU alijanse odvijaju u matičnim zemljama, gdje uz Splitsko sveučilište, sudjeluju poljski Gdanjsk, njemački Kiel, francuski Brest, španjolski Cadiz te Sveučilište Malta u La Valletti.

- U...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 00:03