StoryEditorOCM
Splitništa nisu naučili

Splitska policija privela tri vozača; nisu uopće smjeli biti za volanom, toliko su ‘dobri‘... Ovo su im svi grijesi...

Piše SPLIT SD
11. srpnja 2024. - 19:04

Splitski policajci na kolniku u Starčevićevoj ulici, jutros oko 2 sata zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 30-godišnjak. Obavljenim provjerama utvrđeno je da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja koji je upravljao vozilom pod zabranom upravljanja zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova.

Nakon samo nekoliko minuta policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 23-godišnjak. Obavljenim provjerama utvrđeno je da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja koji je upravljao vozilo prije stjecanja prava na upravljanje vozilom bilo koje kategorije te je odbio testiranje na prisutnost droge u organizmu.

image
Tomislav Krišto/Cropix

Muškarci su uhićeni i privedeni u Postaju prometne policije Split zbog provođenja istraživanja. Vozila su privremeno oduzeta te će danas uz optužni prijedlog biti priveden na općinski prekršajni sud.

Također, policajci su jučer na kolniku Ulice Brune Bušića oko 17:35 sati zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 41- godišnjak. Obavljenim provjerama utvrđeno je da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja kojemu je oduzeta vozačka dozvola i na snazi je rješenje o nemogućnosti ishodovanja vozačke dozvole zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova (ukupno 12 bodova).

image
Jakov Prkić/Cropix/Ilustracija

- Muškarac je uhićen i priveden u Postaju prometne policije Split zbog provođenja istraživanja. Vozilo je privremeno oduzeto jer je vozač do sada tri puta pravomoćno prekršajno sankcioniran zbog prekršaja iz čl. 216 Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te mu je izrečena i kazna zatvora. Danas će uz optužni prijedlog biti priveden na općinski prekršajni sud - otkrili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 01:43