StoryEditorOCM
Splitbit će to i gore

Splićanka probila što redari masovno pišu kazne: ‘Žnjana nema, tu nema parkinga... Gradonačelniče, di ćemo se kupati?‘

Piše split sd
16. lipnja 2024. - 17:02

Nedjelja i toplo vrijeme potaknuli su neke Splićanke i Splićane da odu na plaže. Kako je plaža Žnjan zatvorena za kupače zbog radova, dio naših sugrađana odlučio se za plažu na susjednom Duilovu.

Većina ih je došla automobilima jer je riječ o plaži na samom jugoistoku grada. Kada su se okupali i došlo do svojih automobila, dočekala ih je kazna komunalnog redara od 30 eura zbog zaustavljanja i parkiranja automobila na dijelu ceste koji je određen za vozila javnog prijevoza.

image

Automobili pred ulazom na plažu Duilovo
 

Privatni album

Jedna od onih koja je dobila kaznu je i naša sugrađanka (podaci poznati redakciji) koja je ovako prokomentirala kaznu:

- Stavili su znakove za zabranu parkiranja na mjesta uz cestu gdje auta nikom ne smetaju, jer Strabag ima već svoje ulaze na gradilište put Žnjana. 

Ma da i smetaju, a danas je nedjelja i sigurno nitko ništa ne radi, jer nisam vidjela apsolutno nikog na gradilištu, prometni redar je duž cijele ceste; od početka zatvorene kapije za ulaz na plažu Duilovo (na kojoj postoji i makadam parking u koji se ne može ući) pa sve dokle su bila auta polijepio kazne za parkiranje. Pa eto, dragi gradonačelniče, recite nam gdje ćemo se kupati i gdje ćemo ostaviti automobile?!

image

Zatvoreni ulaz na plažu Duilovo
Privatni album

Da idemo trajektom na Brač? Hoćemo ako ćete nam uvesti besplatan prijevoz!", napisala je Splićanka uz pitanje gradonačelniku Ivici Puljku: Gdje ćemo se kupati ovo ljeto?!

 Zaista, gdje će se ljudi kupati i treba li braniti pokušaje parkiranja i kupanja na mjestima gdje automobili i kupači zaista ne smetaju odvijanju radova ili prometa. Kako se topliji dani budu primicali ovakvih će slučajeva biti sve više.

image

Nijedan parkirani automobil nije prošao bez kazne
Privatni album

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 17:30