StoryEditorOCM
SplitRIVA, 2025.

Ovako iz splitske gradske firme najavljuju zvijezde novogodišnjeg dočeka: ‘Oni žare i pale cijelom regijom i svemirom!‘

Piše split sd
31. svibnja 2024. - 10:01

Splićane će u Novu 2025. godinu uvesti Dubioza kolektiv!

- Bit će to spektakl kakav Split nije vidio! Ideja koja je već neko vrijeme tinjala u mislima i željama brojnih, danas je napokon dobila i službenu potvrdu: u Novu 2025.-tu godinu, Splićane će uvesti ekipa koja žari i pali ne samo cijelom regijom, nego i svemirom!

U međuvremenu od ideje za lansiranje BOSA-e do danas, kada bi ih i čak Elon Musk mogao ozbiljno uzeti u razmatranje za kreativnost i interpretaciju svakodnevnice, ekipa iz Dubioze zaustavit će se i na našoj Rivi, koja će zasigurno biti pretijesna za sve ljubitelje stihova u kojima već 20 godina uživa cijela regija.

Bez obzira jeste li među onima koji žive na Balkanu ili ne, morate se složiti - Dubioza Kolektiv svojim pjesmama predstavlja ogledalo društva u kojem se mnogi vide i prepoznaju. Na Silvestrovo ih u Splitu očekujemo u punom sastavu i najboljem raspoloženju!

Jedna od zasigurno najvećih pop rock grupa u regiji u svim svojim stihovima vješto predočava mentalitet ljudi uz mnoštvo snažnih poruka, zato s veseljem već sada u svibnju, nestrpljivo očekujemo zimu kada ćemo s njima uglas zapjevati:

"Znam, da ne može, al´ može li da može, bilo bi dobro, ako ikako bi moglo,

ma, znam, ne može, al´ može li da može, al´ sve se može kad se male ruke slože...." - poručili su iz gradske tvrtke Žnjan. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 13:42