StoryEditorOCM
Splitčuvajte se

Neka su i njih dohvatili! Policija po centru Splita kažnjavala vozače romobila, nije manjkalo ni nepropisno parkiranih

Piše SPLIT SD
11. lipnja 2024. - 12:36

Policijski službenici Postaje prometne policije Split tijekom prevencije i nadzora prometa, jučer 10. lipnja tijekom večeri u centru grada Splita sankcionirali su 13 prometnih prekršaja od čega su 8 prekršaja počinili vozači romobila na način da nisu nosili zaštitnu kacigu.

Nadalje, sankcioniran je prekršaj vožnje u pješačkoj zoni i vožnja suprotno prometnom znaku. Policija je sankcionirala i vozača motocikla koji je upravljao istim bez zaštitne kacige, te vozača koji je upravljao vozilom bez registarske pločice.

image

Ovako treba

Tom Dubravec/Cropix

Splitska policija također je, u koordinaciji s prometnim redarstvom grada Splita, provela kontrolu i sankcioniranje parkiranja i zaustavljanja na mjestima rezerviranim za osobe s invaliditetom na Obali K. Domagoja i sankcioniranje nepropisno parkiranih vozila Trg Gaje Bulata.

- Uz poslove nadzora javnog reda i mira u centru Grada Splita policijski službenici će svakodnevno tijekom ljeta obavljati i ostale poslove iz nadležnosti policije, posebno poslove vezane uz sigurnost prometa na cestama, a bit će posebno usmjereni na područje centra grada, trajektne luke, autobusnog i željezničkog kolodvora gdje se očekuje najveći intenzitet prometa tijekom ljeta- otkrili su iz PU splitsko-dalmatinske.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 19:59