StoryEditorOCM
SplitBit će bolje

Iz Ine objasnili zašto usred sezone u Splitu i Solinu renoviraju 3 benzinske postaje: ‘Radimo to zbog kupaca, uživat će‘

Piše Mario Matana
12. srpnja 2024. - 19:09

O tri Inine benzinske postaje na području Splita koje se renoviraju u najprometnijim mjesecima, onim ljetnim, pisali smo prije dan-dva, a evo i odgovora na pitanja zašto su se u naftnoj kompaniji sa zagrebačkim sjedištem na to odlučili baš usred turističke sezone.

Nisu mogli izbjeći renoviranje crpki – a riječ je o postajama "Kman – Sjever", smještenu uz Ulicu Domovinskog rata u smjeru središta grada, "Visoka – Sjever", na ulazu u Split iz smjera Omiša, nedaleko od groblja na Lovrincu, te "Solin Meterize" koja se nalazi uz staru Solinsku cestu – zbog raznih faktora, od dokumentacije i ishođenja dozvola do dostupnosti izvođača...

Evo integralne verzije, što kažu iz Korporativnih komunikacija i marketinga tvrtke Ina:

- Od ukupno deset Ininih maloprodajnih mjesta u Splitu, dva su u rekonstrukciji. Treća maloprodajna lokacija u fazi obnove nalazi se u Solinu. Radovi se uglavnom izvode u unutarnjem prostoru, a prodaja goriva odvija se bez ikakvih ograničenja na sve tri lokacije.

image

Ina Meterize Solin renoviranje usred sezone

Privatni album

Kao lider na maloprodajnom tržištu, Ina stalno ulaže u svoju mrežu, pa će tijekom godine potpuno obnoviti 40 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj. Na tijek radova utječe niz faktora, od brzine ishođenja potrebnih dozvola za radove do dostupnosti izvođača. Pa tako projekte nije moguće u potpunosti realizirati izvan turističke sezone.

Navedene investicije naša tvrtka je i odlučila realizirati zbog svojih kupaca kako bismo im mogli ponuditi široku lepezu proizvoda i usluga, upravo po njihovoj mjeri. Pa će tako na obnovljenim lokacijama u Splitu i Solinu, za 30-ak dana, naši kupci moći uživati u vrhunskoj kavi, sendvičima pripremljenima od pomno biranih svježih sastojaka te u "Fresh Corner" hot dogovima koji su postali omiljeni zalogaj na kraćim i dužim putovanjima.

Koristimo priliku zahvaliti i našim radnicama i radnicima koji ulažu dodatne napore kako bi se poslovanje tijekom rekonstrukcija odvijalo nesmetano. Zahvaljujemo se i našim vjernim kupcima na razumijevanju te vjerujemo da će nakon rekonstrukcije uživati u još udobnijim i ugodnijim prostorima naših maloprodajnih mjesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 01:42