StoryEditorOCM
Split'nudimo hranu koja nas okružuje'

Inspektori uglednog gastro-vodiča, nakon tajnog posjeta, puni hvale za splitski restoran: 'Mi ne radimo grešku poput drugih. Čak 90 od 100 najzdravijih namirnica svijeta možete pronaći u Dalmaciji'

18. ožujka 2019. - 08:13
Kuharica Sandra Zahirović

Inspektori utjecajnoga gastro-vodiča "Gault Millau" drugu godinu zaredom su, nakon tajnih posjeta splitskim restoranima, najbolje ocjene, 15 od 20 maksimalno mogućih, dodijelili "Zori biloj". Ova gastronomska priča, iza koje stoji bračni par Sandra i Dane Tahirović, kvalitetom raste postupno i bez velike buke, ali je njihov napredak konstantan.

Prve simpatije javnosti, barem one koja prigodom posjeta restoranima uvijek traži nešto novo i uzbudljivo, osvojili su u ne pretjerano ispirativnom prostoru smještenom u prizemlju stambenog kompleksa na splitskom Žnjanu. Do prave ekspanzije njihove kreativnosti i poboljšanja servisa došlo je u ljeto 2017. godine, kad su se uselili u prostor nekadašnjeg "Stellona" na Bačvicama. Novo priznanje "Gault Millaua" i otvaranje sezone svoje terase s p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 00:24