StoryEditorOCM
Splitumro sam al‘ sam živ

Bizaran slučaj s tehničkog pregleda u Splitu; ne može registrirati auto jer su ga proglasili - mrtvim! ‘Zamislite to...‘

Piše Mia Uzinić
25. lipnja 2024. - 22:33

- Umro sam, al sam živ! - ovaj poznati citat iz fiilma ‘Kad mrtvi zapjevaju‘ možda najbolje opisuju situaciju koju je Senad Demić doživio u jednoj splitskoj stanici za tehnički pregled prije nekoliko dana. Uredno je platio tehnički pregled vozila, auto je ocijenjeno kao tehnički ispravno, a onda je išao ovjeriti podatke.

- Kazali su mi da to ne mogu učiniti jer sam - mrtav! Zamislite osjećaj kada čujete za sebe da ste mrtvi! U sustavu se vodim kao preminula osoba pa su me poslali kod matičara da izvadim rodni list. Vratio sam se na tehnički, ali i dalje ne mogu riješiti taj problem. Osoblje na tehničkom je, moram kazati, bilo iznimno ljubazno, ali nije mi jasno kako se ovakve pogreške mogu dogoditi - govori Senad. 

image

Račun 

Privatni album

Uvjerili su ga da će situacija uskoro biti riješena, ali Senad ima brojna pitanja na koja traži odgovore.

image

Senad nam je poslao dokaze

Privatni album

- Tko je kriv za ovo i hoće li ta osoba odgovarati? Moglo mi je dijete otići obaviti tehnički umjesto mene, zamislite da su njemu kazali da sam mrtav. Ne razumijem kako se događaju ovakvi propusti. Tehnički sam uredno platio, imam vozačku dozvolu, vozilo je tehnički ispravno, zašto ga onda već nekoliko dana ne mogu registrirati? - pita se s pravom Senad. 

Poslali smo upit stanici za tehnički pregled u koji je odveo auto te ćemo objaviti njihov odgovor čim ga dobijemo. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 22:34