Erhan Soydan, profesionalni kuhar iz Adıyamana u Turskoj, s više od 17 godina iskustva u kulinarstvu, svoj drugi doma pronašao je u Hrvatskoj. Prvi put nas je posjetio 2019. godine, kada ga je Dubrovnik očarao prirodnim ljepotama i toplinom domaćih ljudi. Godine 2021. istražio je Istru, a gostoljubivost koju je tamo doživio dodatno ga je potaknula da Hrvatsku odabere kao mjesto za novi početak.
Već drugu godinu živi na otoku Hvaru, gdje radi kao sous chef u hotelu Maslina Resort. "Rad u ovako inspirativnom okruženju omogućuje mi da dijelim svoju strast prema mediteranskoj kuhinji i doprinosim zajednici koju iznimno cijenim," ističe Soydan iz čijeg se odjevnog stila i manira, da ne kažemo mota, očitavaju profinjenost i sklad.
S Erhanom smo se našli u kafiću na trgu u Starom...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....