StoryEditorOCM
Otocipoznati ugostitelj

I vlasnik ‘Garifula‘ imao je ispada: u trajektu prevozio tigra i prodavao ribu s rupama, ulovljenu na sumnjiv način

Piše S.N/JL
29. srpnja 2024. - 08:25

Još se ne stišavaju reakcije nakon incidenta koji se u subotu dogodio u restoranu na Hvaru. Kao što je poznato do tuče je došlo u restoranu ‘Gariful‘ u kojem su ozlijeđeni kuhar Mijo i vlasnik restorana Ivan Gospodnetić.

Široj javnosti i vlasnik Ivan Gospodnetić poznat je i po brojnim ignoriranjima hrvatskih zakona. Portal Morski.hr je prije mjesec dana pisao o prodaji ribe s rupama, kakve nastaju kad se lovi puškom i kao takva ne smije biti na prodaji u restoranima, što je potvrdilo i Ministarstvo poljoprivrede. Neslužbeno se doznalo i da je lanac opskrbe takvom ribom predmet kriminalističke istrage.

Osim ovoga, Gospodnetić je u srpnju 2021. godine protuzakonito prevozio tigra u trajektu Jadrolinije punom putnika. Prošle godine Morski.hr je pisao o njegovoj bahatosti, kad je organizirao nagradnu igru bacanja boca u more, prenosi Jutarnji list.

Gospodnetića je u svibnju ove godine prozvao čak i hvarski gradonačelnik zbog neovlaštenog širenja terase restorana i uzurpiranja javnog prostora na hvarskoj rivi.

image
Mirko Crncevic/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 05:18