StoryEditorOCM
Obalaona se odmorila

VIDEO TikTokerica otišla na krstarenje Jadranom i oduševila se: ‘Napokon pravi odmor! A ovdje smo se kupali sami...‘

Piše S. Ša.
24. kolovoza 2024. - 23:13

Korisnica TikToka "take.you.to" podijelila je na svom profilu videozapis u kojem je otkrila kako joj se napokon ispunila dugogodišnja želja da ode na krstarenje Jadranom.

- Iako nije moguće pokazati sve doživljaje na krstarenju Jadranom u zadnjih tjedan dana, nadam se da će vam ovih par videa i storyja prenijeti atmosferu.

Na turi T3 u tjedan dana obišli smo četiri grada i otoka, jedan Nacionalni park, kupali se u nekoliko tirkiznih uvala, biciklirali uz jezera, saznali razne informacije na vođenim turama, upoznali osobe koji su postali prijatelji, plesali, isprobali lokalnu hranu i vino. Nakon dugo vremena, baš pravi odmor - navela je tiktokerka u opisu videa koji je skupio preko 90 tisuća pregleda.

U komentarima su se javili brojni znatiželjni korisnici koje je zanimalo više informacija o krstarenju.

- Super je, dajte malo cijene i nešto više detalja. Jako je zanimljivo, a znate li možda koliko se mora rezervirati ranije? - napisala je jedna korisnica.

- Mislim da je to ekstra! Velika je vjerojatnost da ću ovo isprobati - piše korisnik.

- Imaš li više informacija o navedenoj turi ili nekakav link? - samo su neki od brojnih komentara znatiželjnih korisnika.

@take.you.to Iako nije moguće pokazati sve doživljaje na krstarenju Jadranom u zadnjih tjedan dana, nadam se da će vam ovih par videa i storya prenijeti atmosferu ?☀️ Na turi T3 u tjedan dana obišli smo 4 grada i 4 otoka, jedan Nacionalni park, kupali se u nekoliko tirkiznih uvala, biciklirali uz jezera, saznali razne informacije na vođenim turama, upoznali osobe koji su postali prijatelji, plesali, isprobali lokalnu hranu i vinuo…nakon dugo vremena, baš pravi odmor ?  ➡️ Sve info su na instagram profilu take.you.to #krstarenjemediteranom #krstarenje #ljetovanje #jadranskomore #korcula #hvar #plaža??️ #ljetouhrvatskoj #odmorzadusu ♬ original sound - take.you.to
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 04:36