StoryEditorOCM
PreporukeULOVITE POPUSTE

Splitski studenti iskalkulirali: šoping-liste sastavljaju za zadnju srijedu u mjesecu i u spizu obvezno idu s X-icom

Piše PR
27. ožujka 2024. - 08:41

Tko nikada nije morao rastezati džeparac, ne zna što je studentski život. Od nekog s ograničenim budžetom teško da ćete ikada čuti da im je mjesec proletio. Život studenata jednostavno je prepun "jednom se živi" prilika za potrošiti novac. A tko bi ih i krivio, jednom si mlad. Zahvaljujući baš toj mladosti, lakše je i preživjeti kad krajem mjeseca u kuhinji imate samo tjesteninu i paštetu. 

U konačnici, svatko iz upravljanja svojim studentskim budžetom izvuče određenu lekciju. Nekoliko nepromišljenih odluka rezultira pričama za pamćenje, ali i poukama za pametnije raspolaganje novcem.

SPAS NA KRAJU MJESECA 

Obično svi financijski izazovi na površinu isplivaju krajem mjeseca, netom prije novog džeparca. Kako bi studenti lakše izgurali do nove novčane injekcije pobrinuo se Tommy! 

Svaku zadnju srijedu u mjesecu održava se Tommy studentska srijeda koja svim studentima, uz predočenje X-ice na blagajni, omogućuje 10% popusta na ukupnu kupnju. Studentima je ova opcija dostupna od početka akademske godine pa su se već ispraksirali u hvatanju popusta. Dobar glas daleko se čuje pa na Kampusu više nema studenata koji nisu čuli za ovu pogodnost. 

Ekonomični i analitični studenti pažljivo pripremaju šoping-liste i kupuju planski, dok se oni malo opušteniji jednostavno spuste do najbliže prodavaonice i izaberu si nešto iz aktualne ponude. Bilo kako bilo, isplati se!

Otkrili su nam kako najčešće kupuju ono za što bi se inače premišljali hoće li to kupiti ili ne, na ovaj način priušte si malo "skuplje" stvari. Često znaju kupiti i veću količinu proizvoda za koje znaju da će im zatrebati sljedeći mjesec. Na prvu se možda takva kupnja čini kao pozamašna svota novca, ali kad se sve stavi na papir računica je jasna – riječ je o uštedi.

UŠTEDI I VRIJEME I NOVAC

Koliko god hrana u menzi bila dobra, studenti se ipak s vremena na vrijeme zažele malo promjene. Zato je tu Tommyjev gastro odjel s velikim izborom ukusnih i svježih gotovih jela po vrlo pristupačnim cijenama. Ovo je pravi spas za studente koji žive samostalno u stanovima i nemaju uvijek vremena za odlazak do menze. 

Kada balansiraju između predavanja, učenja za ispite i studentskih poslova, studenti ponekad jednostavno nemaju ni vremena ni volje za pripremanje jela. U tim trenucima Tommyjeva ponuda finih jela uštedjeti će im dragocjeno vrijeme, a uz predočenje X-ice i novac. 

Studenti složno pozdravljaju ovaj hvalevrijedan potez trgovačkog lanca Tommy, koji im je omogućio da bolje preraspodjele svoje mjesečne budžete i bezbrižnije uživaju u studentskim danima. 

Dragi studenti, podsjećamo vas da je sada pravo vrijeme da prelistate kataloge i zavirite u smočnice. Sastavite svoj popis za kupnju i uživajte u popustima već ove srijede!

Sadržaj je nastao u suradnji s Tommyjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. travanj 2024 19:28