StoryEditorOCM
Županijau eko kampusu

Ravnateljica Nacionalnog parka Krka i djelatnici ugostili učenike i nastavnike iz Splita i Drniša

Piše šibenski.hr
16. travnja 2024. - 19:45

Učenici i nastavnici sudionici projekta Kultura, turizam i strukovno obrazovanje posjetili su eko kampus „Krka“ u Puljanima. Ukupno 40 sudionika iz Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš i Ekonomske i upravne škole Split imali su priliku upoznati, isprobati i razgledati cjelokupni kompleks uz stručno vodstvo djelatnika NP Krka od Hrama prirode, Laboratorija prirode, edukacjiskog centra na otvorenom i Arheološke zbirke.

Učenici i voditeljice projekta u školama Martina Jekrović i Klaudija Dimić s učenicima predale su ravnateljici Nelli Slavici Hrvatsku turističku kutiju iznenađenja te zahvalile na velikoj potpori u projektu.

Ravnateljica NP Krka je vrlo srdačno pozdravila sve prisutne te motivacijskim govorom učenike potaknula na daljnji angažman i rad u različitim projektima koje će javna ustanova NP Krka podupirati u okviru svojih mogućnosti.

Osim Puljana učenici su posjetili Roški Slap te otočić Visovac gdje su se upoznali s kulturno-povijesnim naslijeđem uz vodstvo Fra.Stojana Damjanovića koje se čuva u Franjevačkom samostanu Majke od Milosti i u crkvi Gospe Visovačke.

27. travanj 2024 02:43