StoryEditorOCM
ŽupanijaOvaj tjedan u Vodicama:

"Đardin je IN" donosi dalmatinsku i klapsku pismu te zanimljivu predstavu!

Piše PROMO
27. srpnja 2023. - 12:53

Ovaj tjedan u Vodicama nastavlja se "Đardin je IN" na adresi Trg Kneza Branimira. 

Orit će se klapska pisma, glučaki performans i pisme iz naftaline i to sve s početkom u 21 sat!

Evo rasporeda:

Klapa Bunari

28. 07. 2023.

 21:00 h

Otvoreni brak

29. 07. 2023.

21:00 h

Komedija “Otvoreni brak” GALA teatra u izvedbi poznatih filmskih, televizijskih i kazališnih glumaca, Matije Prskalo i Slavka Jurage nasmijati će vas do suza. Ovih dvoje sjajnih glumaca nizom komičnih scena dočaravaju, potpuno iščašenim ali ipak, samo ljudskim situacijama, bračne probleme iz kojih svaki na svoj način traži izlaz. Kroz niz tragikomičnih scena suočavamo se sa slabošću glavnih aktera, njihovom lažnom slobodom i pobrkanim vrijednostima. 

Za otvoreni brak se zalaže suprug, određuje pravila i daje sebi punu slobodu u svakom smislu, naizgled, spremno nudeći takav stil života i svojoj supruzi. No, koliko je zaista iskren u tome i je li ikad, uistinu, bio spreman za njezinu nevjeru? Komedija “Otvoreni brak” koju je napisao slavni talijanski nobelovac Dario Fo i njegova supruga Franca Rame, odlična je kritika kako pojedinca, tako i društva u cjelini. 

Pisme iz naftaline

30. 07. 2023.

 21:00 h

Katica Marinović i njeni glazbeni suradnici donose u vodički đardin „Pisme iz naftaline“ - romantični dalmatinski retro pop kojeg izvode s posebnom emocijom. Dođite i uživajte u posebnoj ljetnoj večeri za dušu i guštanje!

Za pregršt zabave pobrinuli su se iz TZ -a grada Vodica!

 

25. lipanj 2024 18:51