StoryEditorOCM
Šibeniklux extra travarica

Tradicija duža od 60 godina: predstavljeno novo ruho najpoznatijeg proizvoda šibenskog ‘Vinoploda‘

Piše Šibenski.hr
17. lipnja 2021. - 17:03

Sinoć je u prekrasnom ambijentu tvrđave Barone u Šibeniku, tvrtka Vinoplod-Vinarija d.d. predstavila javnosti novo ruho svog najpoznatijeg proizvoda Lux Extra Travarice.

Ovaj vrhunski proizvod mnogi smatraju jednim od najreprezentativnijih šibenskih i hrvatskih suvenira jer se u samoj boci nalazi Katedrala sv. Jakova.

Prema riječima predsjednika Uprave Vinoploda, Krešimira Lokasa,  redizajn Lux Extra Travarice uvelike pokazuje put kojim zadnjih godinu i pol dana kroči Vinoplod.

- Ovaj proizvod između ostalog svojim dizajnom pokazuje duboku povezanost Vinoploda sa Šibenikom, u tradiciji dugoj preko 60 godina. Upravo tu čvsrtu povezanost sa šibenskim krajem i nasljeđem smatramo jednom od najvećih vrijednosti Vinoploda i na tome gradimo njegovu budućnost. A ona je ponovno, optimistična i puna potencijala jer je s ulaskom Badela 1862 u vlasništvo Vinoploda započeo oporavak koji je brzo postao vidljiv i kojim osiguravamo dugoročnu održivost poslovanja. Iskoristit ćemo sve mogućnosti i prilike da svojim poslovanjem i aktivnostima podržimo daljnji gospodarski i turistički razvoj Šibenika. Ovaj premium proizvod kao jedan od suvenira, te otvaranje vinske kušaonice i naše vinarije posljetiteljima, to potvrđuju - kazao je Lokas u obraćanju uzvanicima.

Predstavljanje nove Lux Extra Travarice pratio je nastup poznate šibenske sopranistice Nere Gojanović koja je pjevala uz klavirsku pratnju profesorice Gordane Pavić.

19. travanj 2024 05:13