StoryEditorOCM
ŠibenikVodovod

Šibenski Vodovod i odvodnja omogućava svojim korisnicima plaćanje računa putem online aplikacije!

Piše PROMO
26. svibnja 2020. - 12:31

Krizna vremena koja smo proživjeli u posljednjih nekoliko mjeseci donijela su nam i pozitivne pomake u našim životima. Rast online trgovine, sveopća digitalizacija javne i državne uprave, veće mogućnosti online plaćanja – sve su to benefiti zbog kojih ćemo krizu iza nas pamtiti i po nečem dobrom.

Jedan od takvih iskoraka napravili su u „Vodovodu i odvodnji Šibenik“ omogućivši svojim korisnicima primanje računa za vodu putem servisa ePošta Hrvatske pošte. Računi za vodu u elektroničkom obliku mogu se primati na brz i jednostavan način, a usluga ePošte je potpuno besplatna.

Jedinstvena usluga servisa ePošta je svojevrsni digitalni poštanski ured koji korisnicima omogućuje plaćanja i primanja računa te slanje pisama. Plaćanje računa je omogućeno karticama svih banaka, pa čak stranih, tako da i strani državljani mogu ePoštom primati i plaćati račune.

Novi korisnici, odnosno fizičke osobe koje su punoljetni građani Republike Hrvatske mogu izravno na mrežnoj stranici eposta.hr popuniti i poslati online registracijski obrazac za korištenje servisa ePošta ili predati popunjeni zahtjev u poštanskom uredu.

25. travanj 2024 05:56