StoryEditorOCM
ŠibenikKakva priča!

Šibenčanka u London otišla poslom, a vratila se s mužem Indijcem: ‘Da ste vidjeli kako su me dočekali svekar i svekrva!‘

Piše Marija Lončar
17. lipnja 2024. - 12:51

Poduzetnica i konzultantica, Šibenčanka Barbara Maheshwari, rođena Krečak, bit će glavni "krivac" ako Šibenik uskoro dobije prvi indijski, a ujedno i prvi etnički restoran u gradu i županiji. Zapravo, želja je to njezina supruga, Indijca Amana Maheshwarija, IT inženjera po struci koji radi u velikoj obiteljskoj tvrtki koja se bavi edukacijom i kojemu nije bio problem prigrliti sveopći hrvatski, a još više dalmatinski običaj dugotrajnog ispijanja kave.

Barbarin suprug veliki je ljubitelj i dalmatinske pjesme, usto i sam vrstan pjevač, koji je u Šibeniku snimio i video za jednu svoju pjesmu u kojem se pojavljuje i njegova supruga.

- Aman je opušten, vedar, nasmijan, voli sve polako i uživa u ispijanju kave satima. Zna pjevati skoro sve Joline i Grašine pjesme. Mislim da je postao pravi Dalmatinac. Kada smo se upoznali nije znao plivati, a sada mu je odlazak na plažu jedan od omiljenih hobija!

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

 

26. lipanj 2024 15:56