StoryEditorOCM
ŠibenikTri u jedan

Radionice u 'narančastoj' zgradi na Banju: Naučite DJ-ati, praviti sirove torte i namještaj!

12. rujna 2017. - 16:00

Klub mladih "Enter" organizira tijekom rujna niz radionica u takozvanoj narančastoj zgradi pokraj šibenskoga gradskog kupališta Banj.

Najavljuje, tako, DJ radionicu koja će se održavati u četiri termina po tri sata (od 18 do 21 sat) i to 15., 16., 22. i 23. rujna. Polaznicima će se, kažu u Klubu, približiti pojam i osnove DJ-anja, razgovarat će se o događanjima bitnim za razvoj moderne DJ kulture, tehnikama i instrumentima, zainteresirani će se upoznati s osnovnim DJ mikserom i Native Instruments Traktorom, trenutačno najpopularnijim softverom za DJ-anje, Pioneer CDJ playerima i Rekordboxom, njihovim softverom za pripremu i organizaciju glazbe. Voditelji i moderatori radionice su šibenski DJ entuzijasti.

Druga radionica nazvana je "Vegaonica", a u dva termina, za koje još nisu definirani datumi, polaznici će moći naučiti kako se rade sirove torte i kolači, a imat će ih priliku i kušati i uživati u slasnim preparacijama. Treća radionica o izradi namještaja počet će 24. rujna, u 18 sati, a polaznici će naučiti sve o izradi funkcionalnog namještaja koji koristimo u svakodnevnom životu.

Kako je broj polaznika ograničen, iz "Entera" poručuju da se potencijalni sudionici što prije prijave na e-mail adresu: sibenska.udruga.mladih@gmail.com. Potrebno je navesti ime i prezime, broj mobitela i naziv radionice na kojoj se želi sudjelovati. Radionice su besplatne, a njihovu realizaciju omogućilo je u financijskom smislu Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

29. svibanj 2024 08:27