StoryEditorOCM
ŠibenikPrognoza vremena

Po kiši je kod kuće najbolje

Piše Šibenski hr.
18. veljače 2018. - 09:30

Kiša ujutro, poslijepodne također, s dosta izgleda da nastavi padati navečer i tijekom noći, današnja je prognoza portala Freemeteo za Šibenik. Upravo idealno za ostanak kod kuće, jer će biti mokro i prohladno, s temperaturama od  8 C, kao što je bilo jutros u 7 sati, do najviše 9 stupnjeva, koliko se predviđa sredinom dana. Tlak zraka je 1018,5 hpa. U Šibeniku je jutros palo 6 litara kiše po četvornom metru, a u Kninu 4. Vjetar je slab, bura i istočnjak, poslijepodne vrlo moguće u jačanju.

Ulazimo u razdolje promjenjivog vremena s oborinama, kakvo će nas pratiti cijeli naredni tjedan, s razmjerno niskim temperaturama, javljaju meteorolozi PMC Split.

Na srednjem i južnom Jadranu vjetar istočni i jugo 5-15, jačat će na 10-20, a poslijepodne na srednjem postupno okretati na buru i istočni vjetar 15-25 čvorova. More 2-3, jačat će na 3-4, navečer na otvorenom sjevernog Jadrana 4-5. Vidljivost 10-20, na sjevernom Jadranu 5-15 km. Oblačno, ponegdje kiša, mogući su i pljuskovi s grmljavinom.

Vremenska prognoza za daljnjih 12 sati - PMC Split:
Umjerena do jaka bura i istočni vjetar, u početku na južnom Jadranu ponegdje jugo, a u Velebitskom kanalu bura ponegdje vrlo jaka. More umjereno valovito i valovito, na otvorenom sjevernog Jadrana i jače valovito. Oblačno, ponegdje kiša, pljuskovi i grmljavina.
 

27. lipanj 2024 23:01