StoryEditorOCM
Šibenikgdje u šoping?

Odlučite li danas krenuti u spizu poljubit ćete vrata svog omiljenog dućana! U nedjelju će situacija biti puno bolja

Piše M. L.
22. lipnja 2024. - 08:15

Ako želite u kupovinu otići ovaj vikend, morat ćete promijeniti planove. Brojne trgovine i trgovački centri neće raditi u subotu zbog praznika, a u nedjelju će raditi ovisno o zasebnom rasporedu. Oni koji će otvoriti svoja vrata, radit će prema prilagođenom radnom vremenu. Ukoliko ne želite ostati bez namirnica, požurite u najbližu trgovinu i opskrbite se za vikend

Ove subote, 22. lipnja, obilježava se Dan antifašističke borbe, a tim povodom bit će zatvorene brojne trgovine i trgovački centri. Samo pojedine će otvoriti svoja vrata kupcima, no i oni će raditi prema prilagođenom radnom vremenu.

Imajte na umu kako će i nedjelja nekima biti neradna pa bi bilo pametno obaviti kupovinu već danas, kako za vikend ne biste morali tražiti one otvorene trgovine, što će biti rijetkost.

Većina prodavaonice Konzuma na Dan antifašističke borbe, u subotu 22.6.2024. neće raditi. Koje će trgovine raditi u subotu i nedjelju možete pogledati ovdje.

Lidlove trgovine zatvorit će svoja vrata na Dan antifašističke borbe, dok će u nedjelju samo neke raditi. Koje će točno trgovine raditi, možete pogledati na njihovim stranicama.

Spar i Interspar

Sve Sparove i Intersparove trgovine u Hrvatskoj bit će zatvorene u subotu 22. lipnja, a radno vrijeme za nedjelju se može provjeriti na njihovoj internetskoj stranici.

Djelatnici trgovačkog lanca Kaufland oslobođeni su rada na Dan antifašističke borbe. Nedjeljom će Kaufland raditi najmanje do 20 sati, ovisno o samim trgovinama diljem Hrvatske.

Isto tako, i vrata Tommyjevih prodavaonica će biti zatvorena u subotu, kako su objavili na svojoj internetskoj stranici. Koje će trgovine raditi u nedjelju, provjerite ovdje.

Studenac trgovine će biti zatvorene, ali ne sve. Popis trgovina koje će raditi za vikend možete pogledati ovdje.

24. lipanj 2024 08:32