StoryEditorOCM
ŠibenikIza zatvorenih vrata

Ministar Božinović i glavni vatrogasni zapovjednik Tucaković iznenadili vatrogasce radnim posjetom(FOTO)

Piše Katarina Rudan
23. srpnja 2017. - 21:06


Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković sa suradnicima u radnom su posjetu Šibensko-kninskoj županiji.


Nakon što su posjetili Centar 112 u Mandalini, u pratnji županijskog vatrogasnog zapovjednika Darka Dukića i načelnika PU šibensko-kninske Ivice Kostelića, te šibensko-kninskog župana Gorana Pauka i gradonačelnika Šibeniks  Željka Burića, u prostoru Javne vatrogasne postrojbe Šibenik održan je radni sastanak zatvoren za javnost.


Neslužbeno se doznaje da će zapovjednik JVP Volimir Milošević gostima iz Zagreba predstaviti svoju profesionalnu vatrogasnu jedinicu, njezin rad i otvorena pitanja s kojima su suočeni, te izvješće o požarima na šibenskom području.


Nakon sastanka u Šibeniku, kako doznajemo, obići će područja nedavnih požara na Brodarici i u Bilicama, te krenuti put Miljevaca na područje poharano požarom u blizini Širotovaca. Potom odlaze u Drniš, gdje će biti održan sastanak u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Drniš.

S obzirom na to da posjet ima radni karakter, rečeno nam je da nije otvoren za javnost i nema izjava, pa su novinari zamoljeni da "napuste teren".




 

26. travanj 2024 05:16