StoryEditorOCM
ŠibenikPrijem kod župana

Državnom prvaku iz pomorske nautike Mateju Crnjaku knjiga, majica i - vozačka dozvola

26. travnja 2017. - 16:48

Od šibensko-kninskog župana Gorana Pauka, ovogodišnji pobjednik Državnog natjecanja pomorskih i prometnih škola RH u kategoriji pomorski nautičar Matej Crnjak dobio je knjigu i majicu s natpisom "Volim svoju županiju", a Prometno-tehnička škola čiji je maturant omogućit će mu osposobljavanje za vozača B kategorije u svojoj Auto-školi.

Ovo je, inače, četvrta godina za redom da Prometno-tehnička škola iz Šibenika osvaja prvo mjesto na spomenutom Državnom natjecanju i prvi put da je pobjednik bio toliko superioran nad konkurentima da je drugoplasiranom natjecatelju "pobjegao" za čak 30 bodova. Zasluga je to,ponosno je istaknuo dr. Zdravko Peran, ravnatelj škole, i mentora Davora Lakoša koji je sve četiri godine "brusio" pobjednike.


Uz čestitke na izvanrednom uspjehu i Mateju, njegovom mentoru i školi, župan Pauk je na prijemu u svom uredu izrazio uvjerenje kako će državnom prvaku u pomorskoj nautici stečena znanja i vještine koristiti u daljnjem školovanju te "izboru zanimanja u pomorskoj struci koja je tradicija na našim prostorima".

10. svibanj 2024 09:13