StoryEditor
Hrvatska i svijetOglasio se i Škorin kum

Thompson podržao Kolindu: Ne nasjedajte na nagovaranja onih kojima je privatni interes važniji od interesa Hrvatske; Zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak

Piše JL
2. siječnja 2020. - 18:01

U drugom krugu predsjedničkih izbora u nedjelju će se voditi tijesna bitka između Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović, a pjevač Marko Perković Thompson, inače kum trećeplasiranog kandidata u prvom krugu Miroslava Škore, u četvrtak je na društvenim mrežama pozvao svoje fanove da glas svakako daju HDZ-ovoj kandidatkinji, iako je nije izrijekom spomenuo.

- Dragi prijatelji, pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobijede, napisao je na Facebooku, nakon čega je, kako se čini, aludirao na najavu vlastitog kuma Škore da će na glasački listić nadopisati broj 3 i 'hrvatski narod'. Thompson se ideji o poništavanju listića protivi.

- Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak.

Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo - napisao je Thompson na svojoj službenoj Facebook stranici.

Izdvojeno

14. srpanj 2020 13:53