StoryEditorOCM
Crna kronikaSerija krađa u županiji

Zaboravljivost ga je skupo stajala: 32-godišnjak podigao novac na bankomatu, pa ga zaboravio uzeti!

Piše M. L.
2. svibnja 2024. - 10:31

Dolaskom toplijih dana kao da je porastao i broj krađa. Lopovi ne biraju, a krade se uzduž i poprijeko županije. Na meti dugoprstića su: novac, nakit, mobitel, a jedan je Vodičan skupo platio svoju zaboravljivost.

Od šibenske policije doznaje se tako da je posljednjeg dana ožujka 32 - godišnji muškarac na bankomatu podigao novac, ali ga je, vjerovali ili ne, zaboravio uzeti. Priliku je iskoristio nepoznati počinitelj i ukrao novac. O kojem se iznosu radi, policija ne navodi, ali ističe kako će protiv nepoznatog počinitelja biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Također,  u Policijsku postaju Šibenik 30. travnja pristupio je 81-godišnjak i prijavio kako je od 20. do 28. travnja ostao bez 700 eura nakon što je nepoznati počinitelj s njegovom bankovnom karticom obavio više novčanih transakcija, preko aplikacija raznih trgovina na internetu.

Nadalje, na meti lopova u Tribunju bio je nakit.  Nepoznati je počinitelj 59-godišnjakinji iz kuće otuđio nakit, a počinjena šteta u procijenjena je na oko 2000 eura.

I u Pirovcu se kralo, a  nepoznati počinitelj iz kuće 79-godišnjakinje otuđio je mobitel i novac.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju njihovog otkrivanja, poručili su iz šibenske policije.

 

30. lipanj 2024 14:30