StoryEditorOCM

Pušio joint u autu, a pretragom stana pronađeno mu čak tri kilograma ‘speeda‘

Piše Šibenski.hr
9. rujna 2024. - 11:20

Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Odjela kriminaliteta droga u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Vodice su proveli kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U petak, 6. rujna u 00.00 sati u Pirovcu, na makadamskom putu, policijski službenici Policijske postaje Vodice su uočili parkirani osobni automobil zadarskih registarskih oznaka te su prilikom postupanja utvrdili da se u automobilu, na vozačevom mjestu nalazi 23-godišnjak, dok su vanjskim pregledom vozila, na suvozačevom sjedalu uočene dvije pvc vrećice ispunjene drogom amfetamin ukupne bruto težine 207,55 grama  i jedna nagorjela cigareta tzv. joint, koje je osumnjičeni dragovoljno predao.

Muškarac je uhićen i priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljena proizvodnja i promet drogama.

U sklopu istraživanja, 23-godišnjak je na širem području Zadra, gdje boravi, dragovoljno izručio pvc vrećicu crne boje unutar koje su se nalazile dvije prozirne pvc vrećice ispunjene drogom amfetamin tzv. „speed“ ukupne bruto težine 2998 grama.

Nakon provedenog istraživanja osumnjičeni 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

 

17. rujan 2024 17:44