StoryEditorOCM

Pritvorena dva bosanska državljanina: Tukli su i prijetili Ukrajincima

Piše šibenski.hr
2. studenog 2020. - 09:31

U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom i 28-godišnjakom, bosanskim državljanima, osumnjičenima za prijetnje, krađu i teške tjelesne ozljede u pokušaju, sve na štetu 37-godišnjaka i 26-godišnjaka, ukrajinskih državljana, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 31. listopada oko 22 sata u Drnišu, zbog nesuglasica oko korištenja zajedničkih prostorija, između osumnjičenih i oštećenih nakon verbalnog izbio i tjelesni sukob. U tom sukobu su osumnjičeni, uporabom različitih predmeta, zadali oštećenima više udaraca kojom prilikom su im nanijeli lakše tjelesne ozljede, ozbiljno im zaprijetili, što je kod oštećenih izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost dok im je 28-godišnjak otuđio mobilne telefone.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

03. srpanj 2024 05:26