StoryEditorOCM
Crna kronikaStrava u Ružiću kraj Drniša

Policija otkrila nevjerojatne detalje prometne nesreće u kojoj je poginuo 41-godišnji vozač iz Dicma, njegovo vozilo u grmlju uz cestu zamijećeno tek šest sati nakon što je izletio s kolnika

Piše Ante Talijaš
29. svibnja 2018. - 11:40

NOVO
Šibensko-kninska policija u utorak ujutro je objavila detalje prometne nesreće koja je dogodila jučer, 28. svibnja oko 16,18 sati u mjestu Ružić, a u kojoj je smrtno stradao 41-godišnji vozač osobnog automobila.

- Do nesreće je došlo kada je 41-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom VW Bora, splitskih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Splita u smjeru Drniša, prilikom paljenja cigarete uslijed istjecanja plina propan-butan iz kuhinjske boce, koja se nalazila na zadnjem sjedištu vozila, došlo do eksplozije unutar vozila. Uslijed toga je vozilo izletjelo izvan kolnika, gdje je udarilo u stablo i zaustavilo se. Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo preminulog je prevezeno u Opću bolnicu Šibenik, radi obdukcije. O ovom događaju će biti izviješteno nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policije.


STARIJE
U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 16,15 sati na cesti u mjestu Ružiću, na području Petrovog polja u blizini Drniša, smrtno je stradala jedna osoba, izvijestili su iz Operativno-komunikacijskog centra šibenske policije.

-U izlijetanju s kolnika osobnog vozila marke Volkswagen Bora splitskih registracija na mjestu nesreće poginuo je 41-godišnji vozač. Policijski očevid je u tijeku, nakon kojeg će se znati uzroci i pojedinosti ove tragične prometne nesreće – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Neslužbeno dozanjemo da je poginuli 41-muškarac M.Blažević s mjestom boravka u Dicmu kod Sinja, a rodom je iz mjesta Kljaci na području općine Ružić.

Također, prema neslužbenim informacija, prometna se nesreća navodno dogodila u ponedjeljak u jutarnjim satima, točnije oko 10 sati, ali je automobil stradalog zamijećen u grmlju uz Državnu cestu D-56 Split - Drniš tek u poslijepodnevnim satima, nakon čega je alarmirana policija.









 

16. lipanj 2024 09:03