StoryEditorOCM
Crna kronikanesreća u zagrebu

Otkrivamo kakvo je zdravstveno stanje dviju djevojčica na koje je naletio vozač autoškole

Piše Jutarnji.hr,Šibenski.hr
30. srpnja 2023. - 08:16
Teška prometna nesreša u Španskom. Vozač autoškole udario dvije pješakinje mlađe životne dobiŽeljko Puhovski/Cropix

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 20 sati u zagrebačkom naselju Špansko. Prema riječima svjedoka, vozač autoškole službenim je automobilom na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na dvije djevojčice. Radi se o djevojčicama u dobi od 14 godina.

U lokalnim Facebook grupama korisnici su komentirali događaj. "Sve je puno policije, a čule su se i sirene, čujemo da su tu na zebri stradale dvije curice", jedan je od komentara.

Policija nam je potvrdila kako je oko 20 sati dobila dojavu o prometnoj nesreći u kojoj je osobni automobil naletio na dvije pješakinje mlađe životne dobi.

Kako je Jutarnjem tijekom večeri potvrdio ravnatelj Klaićeve Goran Roić obje djevojčice su, među ostalim, u nesreći zadobile potres mozga.

- Jedna je pacijentica zadobila prijelom potkoljenice uz brojne rane oguljotine i nagnječenja, pretežno ekstremiteta te potres mozga. Druga također ima koštani prijelom u području gležnja i stopala, te brojne rane nagnječenja i oguljotine ekstremiteta i glave, ali i potres mozga. Obje su stabilno, pri svijesti, rane i prijelomi primarno su sanirani. Zadržane su na bolničkom liječenju - rekao nam je Goran Roić.

28. travanj 2024 17:32