StoryEditorOCM
Crna kronikaBez težih posljedica

Opet prometna nezgoda na Vodičkoj zaobilaznici: BMW-om se zabio u cisternu, vatrogasci morali iz automobila izvlačiti troje putnika

Piše Šibenski.hr
26. rujna 2017. - 11:51

U ponedjeljak se dogodila još jedna prometna nesreća na Vodičkoj obilaznici. Ovaj put, srećom, bez kobnih posljedica. Kako su izvijestili iz županijskog Centra 112 u 10,46 sati dobili su dojavu o prometnoj nezgodi na D8, obilaznica Vodica na semaforu raskrižja za Stankovce.

Na mjesto nesreće su upućeni policija, hitna pomoć, ali i 13 vatrogasaca s četiri vozila iz Šibenika i Vodica. Vatrogasci su pomogli putnicima izići iz osobnog vozila.

Kako su izvijestili iz šibenske policije u toje nesreći je teže ozlijeđena 29-godišnja putnica iz osobnog automobila BMW, dok su 33-godišnji vozač tog automobila i 26-godišnja putnica lakše ozlijeđeni, Teže ozlijeđena putnica je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

U policiji kažu kako je do prometne nesreće je došlo kada je 33-godišnji vozač osobnog automobila BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka, dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa državnom cestom D-8, gdje je na semaforu bilo upaljeno treptajuće žuto svjetlo, ušao u raskrižje, a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom, koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska.

Uslijed toga dolazi do sudara s teretnim automobilom Iveco, splitskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Nakon udara osobni automobil se odbija i u zanošenju izlijeće izvan kolnika na kameno zemljanu površinu gdje udara u žičanu metalnu ogradu.

Protiv 33-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

28. travanj 2024 17:10