StoryEditor
ZanimljivostiVELIKE EMOCIJE

'Klara je jako voljela Dražena, željela se udati za njega!': Biserka Petrović u Istanbulu upoznala ženu koja je stradala s njenim sinom

Piše PSD
14. lipnja 2017. - 16:31

Na You Tubeu je objavljen dirljiv dokumentarac o susretu Biserke Petrović, majke Dražena Petrovića, s turskom košarkašicom Hilal Edebal, koja je posljednja vidjela njezinog sina.

"Nikad ispričana priča" o šibenskom i svjetskom košarkaškom velikanu u svega par dana pogledala je preko 10 tisuća puta, objavio je portal Basketball.hr.

Film o zauvijek neprežaljenom sportašu, koji je tragično stradao u Njemačkoj u automobilskoj nesreći, a za upravljačem je bila njegova tadašnja djevojka, njemačka manekenka Klara Szalantzy, donosi priču o velikoj želji Draženove majke Biserke Petrović da se sretne s trećom putnicom u vozilu, Hilal Edebal, da sazna, ako je moguće, posljednje riječi svoga sina.

Nakon stravičnog udesa, tada 23-godišnja igračica Sveučilišta Niagara bila je u komi, a teške ozljede mozga prouzročile su amneziju, zbog koje ima velike praznine u sjećanju i zbog kojih se u potpunosti nije mogla ispuniti Biserkina želja. No one su se srele i emocije su bile prevelike.U prilogu koji traje nešto manje od 12 minuta urednica i voditeljica mini dokumentarca Semra Hunter najprije je u Zagrebu razgovarala s Biserkom Petrović, te potom u Istanbulu s Hilal Edebal koja je, među ostalim, ispričala i kako je "Klara jako voljela Dražena, te se željela udati za njega".

"Sigurno ga nije željela ubiti, kako neki govore…" - ustvrdila je Hilal.

Klara Szalantzy kasnije se udala za njemačkog nogometaša Olivera Bierhoffa i nikad o strašnom događaju od 7. lipnja 1993. godine nije željela razgovarati za medije. 


 


Biserka Petrović u Istanbulu upoznala ženu koja je stradala s njenim sinom

item - id = 491622
related id = 0 -> 1141201
related id = 1 -> 1141200
14. siječanj 2022 23:10