StoryEditorOCM
Zanimljivostitena sakar vukić

Hrvatsku glumicu i influencericu konobar u Zadru prozvao da ‘obuče grudnjak‘, uslijedile burne reakcije: ‘Guzice i sise su i dalje najzanimljivije!‘

Piše Šibenski.hr
27. srpnja 2022. - 14:57
Tena Sakar Vukić: Zanimljiva mi je ta psihoanaliza tog balkanskog društva... Muškaraca pogotovo - ispričala je Tena u videu na storyjuInstagram

Poznata glumica i influencerica Tena Sakar Vukić, koju mnogi pamte po ulozi Lare Šoljan u seriji "Zabranjena ljubav", javila se na instastoryju i prokomentirala "halabuku" koja se digla oko činjenice da joj je konobar u jednoj pizzeriji u Zadru, dok je s kćeri odlazila na toalet, dobacio da - "obuče grudnjak".

"Jučer sam doživjela jako neugodno iskustvo u pizzeriji Šime u Zadru u koju idemo već 25 godina. Dok sam išla s kćeri prema WC-u jedan od zaposlenika u šanku (misleći da sam strankinja) viknuo je: ‘Obuci grudnjak.‘ Na sebi sam imala traper suknju i top, ništa degutantno. Prvo sam pomislila da sam krivo čula, ali sam se vratila do šanka i pitala konobare tko je to viknuo i je li to upućeno meni...", napisala je glumica i nastavila svoju priču:

"Na što su se konobari malo iznenadili i počeli govoriti: ‘Nisam ja...‘, zamolila sam jednog konobara koji radi na terasi da pozove gospodina Šimu (vlasnika), što je on učinio. Gospodin Šime je bio ljubazan kao uvijek i ispričao se. Jedan od zaposlenika u šanku ili kuhinji (nije konobar) je rekao onda: ‘Možda sam ja viknuo slučajno, ne znam točno...‘ - ispričala je jučer na Instagramu Tena Sakar Vukić, koju su putem društvenih mreža podržale brojne žene, neke od poslanih postova podijelila je na svome profilu.

image
Instagram


No, kao što to obično kod nas biva, uz riječi podrške išle su i riječi mržnje, pa se glumica i uspješna TikTokerica, koju prati više od 190 tisuća ljudi i koja često progovara i o svojoj borbi s bipolarnim poremećajem koji joj je dijagnosticiran kad joj je bila 21 godina, oglasila i na tu temu.

image
Instagram


"Hvala svima na podršci, na porukama, i moram vam ovo komentirati. Ja sam uvijek s vama skoro 100 postotno iskrena. Meni vam je ovo vrijeđanje mene u komentarima čak pomalo smiješno. Čak me i zabavlja!

Ja znam tko sam ja i što sam i zaista je smiješno. Samo da mi ne diraju djecu i obitelj!

I još mi je zanimljiva ta psihoanaliza tog balkanskog društva... Muškaraca pogotovo" - ispričala je Tena u videu na storyju.

Ondje je podijelila i objave podrške koje ne prestaju stizati na njezinu adresu.

image
Instagram
image
Instagram

 

 

30. lipanj 2024 16:37