StoryEditorOCM
Zanimljivostivip tretman

Grdović oduševio šeika iz Abu Dhabija: ‘Čak i on pjeva ‘Dalmatinac sam, tu sam rođen ja‘, fin i kulturan čovjek‘

Piše Šibenski.hr
23. studenog 2022. - 15:26

Na poziv bogatog šeika, Mladen Grdović proveo je nekoliko dana u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i uživao u VIP tretmanu poput prave svjetske zvijezde. Naime, šeik je Grdovićev velik obožavatelj, a pjevač je otkrio da su već dogovorili i njegov novogodišnji nastup u Abu Dhabiju, za koji će šeik ponovno poslati privatni zrakoplov.

Kako donosi In Magazin Nove TV, šeik Kalif s obitelji, u kojoj svi slušaju Grdovićevu glazbu, napokon je pozvao Mladena Grdovića u Abu Dhabi nakon što već dvije godine sluša njegovu glazbu.

- Uvijek se u njegovom "officeu" u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme. Najviše voli "Dalmatinac sam", zna i malo teksta, pjeva "Dalmatinac sam, tu sam rođen ja!" - istaknuo je Grdović.

Popularni pjevač ističe kako mu u Abu Dhabiju "ništa nije falilo". Domaćine je nazvao "krasnim, finim i kulturnim ljudima", a spavao je u Dubaiju, uživao u VIP tretmanu te se vozio tamo i nazad privatnim avionom. Inače, u Abu Dhabiju je pjevao na brodu spomenutog šeika iz Emirata povodom slavlja kraja sezone Formule 1.

image
Facebook/Mladen Grdović

- Meni je otac bio trkač i automehaničar i brat pokojni je bio automehaničar, tako da sam ja odmalena volio aute - objašnjava Grdović svoju ljubav prema automobilima i Formuli 1. Prema In Magazinu, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima družio se i s bivšim kapetanom Real Madrida, poznatim nogometašem Michelom Salgadom.

- Saldago me strašno iznenadio, bio je prvi bek svijeta, a došla je i njegova gospođa i cijela njegova obitelj. Bili su i neki glumci koji meni nisu poznati, ali nisam uspio vidjeti jer sam puno pjevao, možda pet ili šest puta po pola sata. Bilo je 35 stupnjeva, ali ja sam volio provirivati da vidim tko prolazi od vozača Formule 1 - opisao je 64-pjevač svoje novo iskustvo.

Iako već u Hrvatskoj nastupa za doček Nove godine, tvrdi da će vjerojatno i za Novu godinu biti kod Kalifa za doček.

- Doći će njegov avion i s kompletnom grupom ću ići kod Kalifa, ali ovaj put će biti u hotelu, a ne na brodu - pojasnio je Grdović kako će imati čak dva novogodišnja nastupa. Nadalje, poznato lice naše estrade je podijelilo da "nikom ništa kod njega ne fali dok je Grdovića", demantirajući medijske naslove koji često ističu njegove životne nedaće, nerijetko popraćene alkoholom i kršenjem zakona.

23. travanj 2024 23:16