StoryEditorOCM
ZanimljivostiGOLD MEDIA AWARD

Film iza koje stoje Doris i dva Tomislava osvaja nagrade - priča o kruhu i NP Krka pozlatila se u Hamburgu

Piše Zdravko Pilić
12. lipnja 2024. - 13:37

Flim je kratak, ali mu zato popis nagrada postaje sve duži ! Kratki dokumentarni film ‘Kad se sjetim Krke - kruh‘ nagrađen je u Njemačkoj, u Hamburgu, na World Media Festival/Television and Corporate Media Awards u kategoriji Tourism & Travel: Destination Advertising Region held in Hamburg‘.

– Sretni smo i zadovoljni s još jednim priznanjem za ovaj film, a ovo je i najbolji način da naša Krka i naša tradicija prezentira cijelom svijetu – kazala nam je Nella Slavica, direktorica NP Krka.

Trominutni film u režiji Tomislava Krnića i produkciji Digital Media Studia 24/7 Doris Kramarić sniman je digitalnim filmskim kamerama, uz korištenje drona za snimanje iz zraka. Cjelokupna produkcija snimljena je u tehnologiji visoke razlučivosti 4K. Montaža i postprodukcija djelo su Tomislava Rupića, a film je titlovan na engleski jezik. Nagrađen je i na 26. Međunarodnom festivalu turističkog filma (ITF 2023.) održanom od 16. do 17. studenog u Solinu na kojem su ovom filmu, snimljenom za Nacionalni park Krka, dodijelili - posebno priznanje. Jedan je od četiri kratka dokumentarna filma snimljena u sklopu projekta ‘Kad se sjetim Krke‘.

image

Priznanje filmu Kad se sjetiš Krke - kruh iz Hamburga

 

12. lipanj 2024 13:37