Šibenčanka Ana Cigić diplomirana je ekonomistica po struci, a neko vrijeme radila je i kao novinarka na šibenskoj lokalnoj televiziji, no svoj životni i profesionalni put pronašla je u hrani! Onoj zdravoj, zasnovanoj na svakojakom povrću, raznim orašidima, počevši od badema i oraha, preko lješnjaka do indijskih oraščića, te prosu, kvinoji, leći i drugim mahunarkama...
U njezinim jelima nema rafiniranog, bijelog šećera i brašna, nema jaja ni mlijeka, sira i ostalih mliječnih proizvoda, a kolači, od kojih su usta puna okusa već pri prvom zalogaju, osvajaju i one koji ni ne pomišljaju biti vegetarijanci ili vegani.
Sarma, kaže Ana, može biti vrlo ukusna i s nadjevom od pečenog sejtana i crvene riže. Za one koji ne znaju, sejtan je pšenična bjelančevina, zapravo gluten...
Cijeli tekst pročitajte OVDJE.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....