StoryEditorOCM
LifestyleNa sudu zbog nametljivosti

Severina poslala proruku pratiteljima na društvenim mrežama: " Dirali su mi se u dite! Suda se ne bojim i kako bi rekao Rade Končar, pucajte u prsa!"

Piše Stella Zavišić /JL
7. studenog 2023. - 20:19

Severina Vučković danas se našla na optuženičkoj klupi Općinskog kaznenog suda u Zagrebu zbog optužnice za nametljivo ponašanje prema ravnateljici Osnovne škole Ljiljani Klinger i bivšoj ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladeži Grada Zagreba Gordani Buljan Flander.

Nakon toga, Severina se fotografirala ispred suda i poslala poruku pratiteljima na društvenim mrežama.

 

„Ukratko... Ova jedna mi se dirala u dite tako što je naredila da mi se dite psihički i fizički zlostavlja, za što imam dokaze koji stoje u mojoj kaznenoj prijavi, a koja i dalje stoji u nekoj ladici DORH-a. Ali DORH-u to nije važno, već kome sam rekla ‘Krivonoga babo‘.

A ova druga se sastajala s Gzimom Redžepijem, koji mi je također radio ditetu o glavi u Poliklinici za djecu.

 

Između ostalih, i zbog njih dvije su mi oduzeli dijete na pravdi Boga, na 20 mjeseci.

Nadam se da sam ovim svojim, kako oni to zovu, ‘nametljivim ponašanjem‘ postigla to da im više nikad ne padne na pamet da naude bilo kojoj majci ili bilo kojem djetetu. U protivnom, eto mene opet!

Što biste vi napravili na mom mjestu?”, napisala je pjevačica na Instagramu i Facebooku.

image

Severina Vučković

 
 Damjan Tadic/Cropix

Neki poznati odlučili su odgovoriti na Severinino pitanje iz opisa fotografije.

„I drugoj babi bi iskrivio noge radi balansa, da ih ne vuče na jednu stranu”, napisao je Neven Ciganović.

„Ako napišem što bih ja napravio, sigurno bih kroz koji sat sjedio u zatvoru pa mi je nekako draže da ti proradi mašta…”, napisao je Severinin prijatelj i PR menadžer Davor Grgin.

 
 

„Kampirala bi im pred kućom s transparentima”, napisala je pjevačica Pamela Ramljak.

"Ne garantiram što sam u stanju učiniti kada je u pitanju dijete. Okrenuti Nebo i Zemlju pa makar na kraju poginula. Do kraja", napisala joj je spisateljica i voditeljica Emina Pršić.

Nika Turković Severini je poslala emoji krune, glumica Tihana Lazović joj je zalijepila srca, a brojni obožavatelji u komentarima su joj pružili podršku.

image

Severina Vučković

 
 Damjan Tadic/Cropix

Nakon sudske rasprave Severina je dala izjavu.

„Ne znam što bih rekla. Jednostavno su mi dirnuli u dijete. Ne znam što biste vi napravili na mom mjestu. Ovo je situacija gdje, umjesto da vas država štiti i da vam štiti dijete, oni su protiv mene podignuli optužnicu za djelo nametljivog ponašanja jer sam dvjema upletenim ženama slala SMS poruke, koje me pritom nisu niti blokirale. Dotične gospođe su pisale promptno glavnoj državnoj odvjetnici, osobno, i tražile su da se pozabave sa mnom i evo mene pred sudom. Umjesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje s pozicije moći. One su jedne od onih koje su bile upletene u to da mi se uzme dijete na 20 mjeseci. Moje prijave i prijave drugih žena koje su zavile u crno skupa s djecom stoje u ladacima po bespućima Državnog odvjetništva i to je problem ove države. Apsolutno se ne osjećam krivom i mislim da su na mom mjestu trebale biti te dvije gospođe od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba. Mi u Splitu imamo raznih izraza i po izjavama našeg predsjednika Milanovića koji naziva ljude raznim imenima na TV-u, mogao bi svaki dan dobivati takve izjave... Prepoznat ćete je kad dođe na sud. A druga je preblajhana plavuša, što je također nešto što spada u kolokvijalni govor. Za sve ostalo, suda se ne bojim i kako bi rekao Rade Končar, pucajte u prsa. Hvala vam i vidimo se na drugom”, rekla je Severina.

image

 

 

Damjan Tadic/Cropix
image

 

 

Damjan Tadic/Cropix
 
28. travanj 2024 04:13