StoryEditorOCM
Lifestylevelika borba

Ćiro Blažević nije optimističan glede raka: ‘Doktori su od mene digli ruke, sa svijeta odlazim spokojno, nemojte za mnom žaliti...‘

Piše Šibenski.hr
31. listopada 2022. - 21:58

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević (87) bori se već godinu i tri mjeseca s rakom prostate i to drugi put, a sada nije optimističan glede teške bolesti.

- Vrijeme mi je, imam 88 godina iza sebe, ostavio sam dosta. Što ćeš. Konstatiraš istinu, a ona je da imaš rak s pet metastaza. Onda je to fatalno. U svakom slučaju nemojte za mnom žaliti, previše sam napravio da ne bih bio spokojan. Previše dobrog. I koliko god se trudim, ne mogu naći kome sam zlo napravio, i to od najranije mladosti... Kad gledam svoje kolege, gotovo svi su umrli. I moje je vrijeme došlo - rekao je Ćiro za Story.

image

Miroslav Ćiro Blažević

Zeljko Puhovski/Cropix

S tim se čovjek mora pomiriti, bez kukanja i jadikovanja. Tako da bih molio ljude: poštedite se žalosti za mnom jer odlazim spokojan i to je jako lijepo. 

Moj sin dođe i kaže: ‘Tata, to si isto govorio i prije pet godina.‘ On želi ublažiti ovu istinu, a doktori su digli ruke od mene. Već godinu i tri mjeseca imam rak, a od tada moje kćeri nisu pitale ‘Kako si tata?‘- kazao je Ćiro.

19. travanj 2024 17:31