StoryEditorOCM
GlazbaObjavila LAA

Zajednički koncert "Pipsa" i "Letu štuke" na sv. Mihovilu 10. kolovoza

Piše B. P.
15. travnja 2024. - 18:24
Zagreb, 071123. Pips, Chips and Videoclips odrzao koncert u klubu Sax. Na fotografiji: Edo Maajka.Lucija Ocko/Cropix

- PipsChips&Videoclips i Letu štuke stižu na šibensku tvrđavu sv. Mihovila u subotu, 10. kolovoza. Bit će to dvostruki koncert na najljepšoj dalmatinskoj pozornici na otvorenom. -  najavio je organizator koncerta agencija LAA, a prenosi Hina.

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova, Pipsi su odgojili generacije fanova. Na novi susret donijet će dugačak set iz kompletne karijere, te predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma “Vesna”. 

Od koncerta na stadionu Šalata o kojem se još uvijek priča, do rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax, Pipsi su sjajan niz nastavili listama najboljih godišnjih izdanja s “Vesnom”, čak pet Rock&Off nominacija, kao i onom za Porina u kategoriji Najboljeg rock albuma. U Šibenik dolaze pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova.

Pridružuju im se Letu štuke, sarajevski bend predvođen Dinom Šaranom, jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora. Bend je već s prvim albumom “Letu štuke”, koji je dobio i remasterirano izdanje, stvorio hitove poput “Minimalizam”, “Šutiš” i “Mjesto za dvoje”. 

Sljedeći albumi “Proteini i ugljikohidrati”, “Brojevi računa” i novi “Topla voda”, koji je uslijedio nakon sedam godina studijske tišine, potvrdili su njihov utjecaj, prepoznatljiv integritet i dozu kompleksnosti. Bend donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere.

29. travanj 2024 14:37