StoryEditorOCM
Glazba19. studenog

Slavni DJ Thomass Jackson po prvi put stiže u Hrvatsku i to u - Šibenik! Nastupit će u Tunelu

Piše Šibenski.hr
8. studenog 2022. - 18:24

Argentinski producent i DJ sa stalnom meksičkom adresom Thomass Jackson u studenom po prvi put dolazi u Hrvatsku, i to u Šibenik!

Naime, u subotu, 19. studenog, nastupit će u šibenskom Tunelu u sklopu prvog izdanja klupske večeri ‘Studio 45‘ šibenskog domaćina PaleolitiKa.

Thomass Jackson je na svjetskoj sceni elektroničke glazbe još od kraja 90-ih, kada su ga privukli masovne rave zabave u Buenos Airesu, a glazbom se počeo baviti i ranije, svirajući u bendovima. S plesnom skupinom Capri (Gigolo Records) nastupao je na svjetskim turnejama, svirajući bas i tih godina sudjelovao u raznim glazbenim projektima.

Krajem prvog desetljeća novog stoljeća konačno počinje producirati i izdavati vlastitu glazbu za brojne labele kao što su Correspondant, La Dame Noir, Gomma Records, Multi Culti te surađuje s nizom vrhunskih artista među kojima su Jennifer Cardini, Manfredas, Inigo Vontier (s kojim drži poznati label Calypso Record) i mnogi drugi poput Red Axes. U Mexico Cityju je rezident u čuvenom underground klubu  "M.N.Roy".

22. travanj 2024 17:46