StoryEditorOCM
GlazbaDošli do vjerne publike

Šibenski Bloom predstavio album prvijenac ‘U vremenu što ostaje‘ i najavio koncertnu promociju, evo gdje ćete ih moći poslušati

Piše šibenski.hr
5. lipnja 2021. - 13:38

"U vremenu što ostaje" prvi je album šibenskog sastava Bloom koji su dostojno najavili uspješni singlovi "Ja pripadam", "Samo smo se gledali" i nedavno predstavljeni "Trag". Upravo su singlovima polako, ali sigurno došli do vjerne publike koja ih prati.

Zvuk benda, a samim time i albuma, produkt je zajedničke vizije svih članova, koji su, kako sami za sebe kažu, različitih ukusa, na što gledaju kao na prednost zbog koje svaka pjesma ima svoju priču i stil. Nevjerojatno i istinito, bend je ovo koji ima žive instrumente, ali nema električne gitare. No, vjerojatno vam nije nedostajala kada poslušate pjesme, a to su odlike onih posebnih kao što su Bloom.

Album donosi deset pjesama šarolikog spektra koje se najlakše može svrstati unutar pop žanra, ali uz utjecaje soula, RnB-ja, pa čak i brit popa. Na albumu se nalazi i obrada pjesme "Još samo večeras", poznatog klasika Drage Diklića, na koju su Bloomovci iznimno ponosni jer su uspjeli zadržati atmosferu i priču originala, dok su je istovremeno učinili "svojom". 

Bloom su: Nataša Cvitan – vokal, Toma Cukrov – klavijature/vokal, Ante Juričev Martinčev - bas, te Ivan Burić - bubnjevi. Glazbu i aranžmane za sve autorske pjesme potpisuje Bloom, dok su tekstovi djelo Nataše Cvitan, a za miks i master zaslužan je Ante Prgin Surka.

Album "U vremenu što ostaje" grupe Bloom možete kupiti po cijeni od 69 kuna, a u tijeku je i posebna akcija zbog Europskog nogometnog prvenstva u sklopu koje možete album kupiti po sniženoj cijeni od 48 kuna i 30 lipa. Bloom ujedno pripremaju i koncertnu promociju albuma koja će se dogoditi u njihovom Šibeniku, 11. lipnja ispred kluba Azimut.

image
Šibenski band Bloom izdao prvi album
Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix
18. travanj 2024 16:32