StoryEditorOCM
Glazbapozdrav ljetu s tvrđave

Poznati svi izvođači koji će svirati na Let‘s Rock festivalu u Šibeniku! U prodaju puštene ulaznice, evo svih detalja

Piše Šibenski.hr
28. svibnja 2021. - 14:06

Poznata su imena svih izvođača i bendova – njih ukupno 22 – koji će nastupiti na tri pozornice šibenske Tvrđave sv. Mihovila kroz dva dana, 21. i 22. lipnja, na drugom izdanju festivala Let's Rock!

Već objavljenim imenima pridružuje se niz glazbenika kojima će ovo biti premijerni nastup u Šibeniku – Lika Kolorado, Mark Mrakovčić, Pitaj klince, Reper iz sobe, White on White i Žen, a po prvi puta ikada pred publikom uživo nastupit će dvojac marisol. Među zidinama tvrđave slušat ćemo i jedan od najzanimljivijih eksperimentalnih glazbenih sastava na domaćoj sceni, Doringo te Je Veux, odnosno Željku Veverec, čiji je debitantski album ove godine nominiran za tri Porina.

Lokalnu scenu predstavlja dvojac Magul, odnosno jedan od najboljih šibenskih gitarista, Ante Prgin koji je snage udružio s Božidarom Bilušićem, te festivalski povratnici The Fogsellers čiji je prošlogodišnji nastup na prvi dan ljeta (ironično!) prekinula kiša.

Uz navedene, već je najavljeno da će na tvrđavi ususret ljetu svirati i Boris Štok, Kensington Lima, Kozmodrum, Mary May, M.O.R.T., nemanja, Peki Pele, ROLO, Sfumato, Sun U, The Siids.

U prodaji i jednodnevne ulaznice

S objavom kompletnog popisa izvođača u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice po cijeni od 130 kuna, koje su dostupne od petka, 28. svibnja, u sustavu Eventim (online i na prodajnim mjestima), te u City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10 posto popusta pri kupnji ulaznica.

Na istim mjestima su dostupne i festivalske ulaznice po cijeni od 200 kuna. Ostalo ih je još malo, stoga požurite po svoju, poručuju organizatori iz Tvrđave kulture Šibenik.

18. travanj 2024 04:45