StoryEditorOCM
GlazbaDUPLA ATRAKCIJA

Pips, Chips & Videoclips i Letu štuke stižu na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila. Ulaznice u prodaji već od ponedjeljka, 15. travnja!

Piše Zdravko Pilić
13. travnja 2024. - 19:39

Pips, Chips & Videoclips i Letu štuke stižu na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila u subotu 10. kolovoza! Fantastičan dupli koncert na jednoj od najljepših hrvatskih pozornica predstavit će dva sjajna live benda, najavljuju iz šibenskih Tvrđava kulture dobre vijesti za sve ljubitelje dobre glazbe.

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a ovog se ljeta vraćaju na šibensku tvrđavu na kojoj su uvijek vrlo rado viđeni i slušani! I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere te predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma ‘Vesna‘.

Od koncerta na stadionu Šalata o kojem se još uvijek priča, do rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax, Pipsi su sjajan niz nastavili listama najboljih godišnjih izdanja s ‘Vesnom‘, čak pet Rock&Off nominacija i kao i onom za Porina u kategoriji Najboljeg rock albuma. U Šibenik dolaze pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova.

Pridružuju im se Letu štuke, sarajevski bend predvođen Dinom Šaranom, jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora. Ovaj bend već je s prvim albumom ‘Letu štuke‘, koji je dobio i remasterirano izdanje, stvorio hitove poput ‘Minimalizam‘, ‘Šutiš‘ i ‘Mjesto za dvoje‘. Sljedeći albumi ‘Proteini i ugljikohidrati‘, ‘Brojevi računa‘ i novi ‘Topla voda‘, koji je uslijedio nakon sedam godina studijske tišine, potvrdili su njihov utjecaj, prepoznatljiv integritet i dozu kompleksnosti. Bend donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 15. travnja, po early bird cijeni od 17 eura. Ta cijena će vrijediti do 30. lipnja, a dan nakon, 1. srpnja, cijena ulaznice iznosit će 20 eura. Na dan koncerta će za ulaznicu trebati izdvojiti 23 eura. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim i na svim njihovim prodajnim mjestima.

 

Ovo će ljeto na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila svirati još Gregory Porter čiji je koncert odavno rasprodan, BADBADNOTGOOD za 10. rođendan pozornice, Kruder & Dorfmerister i Trentemøller, a nova imena bit će poznata uskoro.

28. travanj 2024 18:41