StoryEditorOCM
GlazbaKonačno s publikom

Petar Grašo priredio spektakularni dvostani koncert u zagrebačkoj Areni; hitove s njim pjevalo i 15 tisuća obožavatelja

Piše Šibenski.hr
19. ožujka 2022. - 11:09

Nakon duge pauze uzrokovane pandemijom, Petar Grašo pripremio je dvosatni glazbeni spektakl u zagrebačkoj Areni s impresivnom produkcijom, specijalnim efektima i bezvremenskim hitovima.

- Čini mi se da je ovo bila jedna od meni važnijih večeri u životu i bilo je zaista fenomenalno. Ljudi su predugo bili zatvoreni i bili su primorani, iz objektivnih razloga, biti uskraćeni za veselje i nekako se njihova želja za koncertima, kao i želja za mojim pjesmama, a i moja da podijelim to s njima - sve se to nakupilo večeras, mogu samo reći sreća, ogromna sreća- sabrao je Grašo dojmove nakon koncerta, piše Gloria.

"Volim i postojim", "Ako te pitaju", "’92", "Uvik Isti", "Ko nam brani", samo su neki od megahitova koje je publika u glas pjevala s omiljenim glazbenikom i priredila nevjerojatnu atmosferu. U koncertu su uživali i brojni poznati: Nives i Goran Ivanišević, Andrija Jarak, Ivan Vukušić, Marko Tolja.

image

Petar Graso Arena

Ujedno ovo je prvi najveći glazbeni događaj od početka pandemije. Nakon više od dvije godine glazbene tišine u Areni Zagreb, Grašo je pred rasprodanom dvoranom otvorio novo poglavlje u povijesti sektora kreativne industrije.

- Ponosan sam i nevjerojatno zahvalan publici koja je čekala toliko, ljudima koji su kupovali karte dok su mjere bile na snazi, i nisu zapravo znali kad će se koncert uopće održati, zato sam izuzetno ponosan i zahvalan što imam takvu publiku- rekao je Grašo.

image
Mario Poje

Prvi koncert bio je rasprodan gotovo četiri mjeseca prije prvotnog datuma. U međuvremenu glazbenik s više od 25 godina karijere rasprodao je i drugi koncert u Areni Zagreb koji se održava u subotu 19.ožujka, dok će u Splitu pjevati 25. ožujka, piše Gloria.

03. svibanj 2024 19:41